Verzenden

Goed nieuws! Bestel je voor meer dan € 80, dan is er een optie voor het helemaal gratis versturen van je bestelling naar Nederland, België of Duitsland.

We zorgen ervoor dat je bestelling de volgende werkdag naar de bezorgdienst gaat die jij hebt uitgekozen. Bij het kiezen van een bezorgdienst bij bestellen en in de bevestigingsmail staat de geschatte bezorgdatum bij de bezorgdienst. Wil je weten wanneer je pakje precies aankomt? Check dan de track&trace code die we je sturen.

Veel van onze bestellingen passen gewoon door je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om ze in ontvangst te nemen. We sturen je bestelling als een handig brievenbuspakketje, dat samen met je gewone post wordt bezorgd.

  • De bezorgduur is gebaseerd op de normale dienstverlening van de bezorgdiensten, maar deze zijn niet gegarandeerd.
  • De bezorgduur is exclusief de tijd die nodig is voor douaneafhandelingen (zendingen naar landen buiten de EU of een aantal territoriale gebieden binnen de EU).
  • Voor de bezorgduur naar de Nederlandse Waddeneilanden geldt een extra transittijd van 2 dagen.

Douanerechten en kosten

Als klant van AvantVital ben jij verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of extra kosten. Ook zal AvantVital geen bestellingen terugbetalen die in beslag zijn genomen door de douane.

Retourneren

Bedankt voor je aankoop bij AvantVital. Als je niet volledig tevreden bent met je aankoop, zijn we hier om te helpen. Ons retourbeleid is ontworpen om flexibel en klantvriendelijk te zijn, terwijl we ook onze productkwaliteit waarborgen.

Recht op retour

Je mag binnen 14 dagen, zonder op te geven waarom, besluiten dat je je aankoop niet wilt houden. Deze bedenktijd gaat in vanaf de dag na ontvangst van je product door jou of een door jou aangewezen persoon (niet de bezorger).

Wat gebeurt er als je iets terugstuurt?

Als je besluit iets terug te sturen, krijg je alle kosten die je hebt gemaakt terug, inclusief verzendkosten (behalve eventuele extra kosten omdat je voor een andere verzendwijze dan onze standaardoptie hebt gekozen). Dit doen we zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je de koop wilt ontbinden. We betalen je terug met dezelfde betaalmethode als waarmee je betaald hebt.

Stuur de spullen zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen terug. Je bent op tijd als je de spullen terugstuurt voordat de 14 dagen voorbij zijn.

Wanneer kan ik niet terugsturen?

Bij AvantVital verkopen we verschillende soorten producten, dus soms gelden er uitzonderingen:

  • Producten die snel bederven of verouderen.
  • Verzegelde producten die je om gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet kunt terugsturen als de verzegeling na levering is verbroken.
  • Producten die na levering door hun aard onlosmakelijk verbonden zijn met andere producten.

Lees de details in artikelen 6, 7 en 8 van onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over je rechten.

Kosten van retourneren

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor jou. We adviseren je om een traceerbare verzendmethode te gebruiken, want we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor zoekgeraakte of beschadigde producten.

Contactgegevens voor retouren

Wil je je recht op retour gebruiken, of heb je vragen over hoe je iets terugstuurt? Neem dan contact met ons op via onze Contactpagina.