Bouwstenen van eiwitten die cruciaal zijn voor spierherstel, groei en algehele lichaamsfunctie, perfect voor sporters en gezondheidsbewuste individuen.

Toont alle 4 resultaten

L-Theanine

 19,58120 capsules
Ontdek L-Theanine, een veelzijdig aminozuur.

L-Theanine & Caffeine

 17,6290 capsules
L-Theanine & Cafeïne samen vormen een synergetische combinatie zonder de ongewenste effecten van overstimulatie. In deze tijd, waarin we allemaal zoeken naar natuurlijke manieren om onze gezondheid en welzijn te verbeteren, biedt AvantVital de perfecte combinatie aan van L-Theanine en Cafeïne. Deze synergetische combinatie staat ook bekend als de 'Beginners Stack' onder noötropica gebruikers.

Ontdek de voordelen van L-Theanine & Caffeine van AvantVital

  • Optimale verhouding van de twee stoffen.
  • L-Theanine gewonnen uit Groene thee.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Vrij van ongezonde toevoegingen.
  • Makkelijk inneembare capsulegrootte.
Beschikbaar in handige hersluitbare stazak met 90 capsules met 200 mg L-Theanine en 100 mg Caffeine per capsule.

Magnesium Zink Taurine

 29,40180 capsules
Magnesium/Zink/Taurine capsule is een premium voedingssupplement, gecapsuleerd in een veganistische HPMC-capsule, en is speciaal samengesteld met drie vormen van magnesium en zink en verrijkt met taurine voor optimale opname en effectiviteit. Deze combinatie van essentiële mineralen en aminozuur is ontworpen om de gezondheid van het hart, het immuunsysteem en de energieproductie te ondersteunen, en kan bijdragen aan het verbeteren van de slaap en het humeur.

N-Acetyl L-Tyrosine (NALT)

Oorspronkelijke prijs was: € 24,49.Huidige prijs is: € 19,58.180 capsules
N-Acetyl L-Tyrosine (NALT) is een gewijzigde vorm van de aminozuur L-tyrosine, deze verandering verhoogt de oplosbaarheid in water. In deze tijd, waarin we allemaal zoeken naar natuurlijke manieren om onze gezondheid en welzijn te verbeteren, biedt AvantVital een L-Tyrosine supplement aan in de vorm van N-Acetyl L-Tyrosine. Dit supplement is bijzonder geschikt voor personen zoals studenten, professionals en atleten die ondersteuning zoeken in hun dagelijkse activiteiten.

Ontdek de voordelen van N-Acetyl L-Tyrosine van AvantVital

  • Verhoogde de oplosbaarheid in water.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Vrij van ongezonde toevoegingen.
  • Makkelijk inneembare capsule grootte.
Beschikbaar in een handige hersluitbare stazak met 180 capsules, elk met 250 mg N-Acetyl L-Tyrosine.