Essentiële mineralen die bijdragen aan alles, van botgezondheid tot het optimaliseren van lichaamsfuncties, een fundament voor algehele gezondheid en welzijn.

Toont alle 3 resultaten

Magnesium Citraat

 22,53120 capsules
Magnesium Citraat, ook wel magnesiumcitraat genoemd is een combinatie van magnesium carbonaat en citroenzuur. Deze combinatie wordt op deze manier gemaakt omdat dan het magnesium het beste door het lichaam kan worden opgenomen. Magnesium is een natuurlijk chemisch element dat in het menselijk lichaam wordt aangetroffen, evenals een alkalimetaal dat overvloedig voorkomt in de biochemie van de aarde. In het lichaam heeft Magnesium een veelzijdige en belangrijke rol. Het draagt bij aan de psychologische functie, energie, zenuwstelsel, instandhouding van botten, celdeling, eiwitsynthese, electrolytenbalans, werking van de spieren en helpt om vermoeidheid te verminderen en de tanden sterk te houden.

Magnesium L-Threonaat

 34,30120 capsules
Magnesium L-Threonaat is een vorm van magnesium die speciaal ontwikkeld is voor een betere opname door de hersenen. In deze tijd, waarin we allemaal zoeken naar natuurlijke manieren om onze gezondheid en welzijn te verbeteren, biedt AvantVital een Magnesium L-Threonaat supplement aan dat aansluit bij de hedendaagse behoeften.

Ontdek de voordelen van Magnesium L-Threonaat van AvantVital

  • Efficiënte passage van de bloed-hersenbarrière.
  • Drievoudige dosering voor gelijkmatige opname.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Vrij van ongezonde toevoegingen.
Beschikbaar in handige hersluitbare stazak met 120 capsules met 667 mg Magnesium L-Threonaat per capsule.

Magnesium Zink Taurine

 29,40180 capsules
Magnesium/Zink/Taurine capsule is een premium voedingssupplement, gecapsuleerd in een veganistische HPMC-capsule, en is speciaal samengesteld met drie vormen van magnesium en zink en verrijkt met taurine voor optimale opname en effectiviteit. Deze combinatie van essentiële mineralen en aminozuur is ontworpen om de gezondheid van het hart, het immuunsysteem en de energieproductie te ondersteunen, en kan bijdragen aan het verbeteren van de slaap en het humeur.